loading...

Nevelt lányát gyilkolta meg a bevándorló, de durva dolgok derültek ki arról is, hogy előzőleg mit művelt a gyerekkel

loading...

Elképesztő részletek derültek ki annak az illegális migránsnak a kitoloncolási ügyéről, melyet azért kezdeményeztek, mert brutális kegyetlenséggel meggyilkolta a 15 (!) éves barátnőjét, aki egyúttal a nevelt lánya volt, és már a második gyermekével volt várandós.

A Washington Times által napvilágra hozott adatok szerint konkrétan Barack Obama adminisztrációja kezeskedett azért, hogy a 36 éves, Armando García illegális bevándorló megkapja a több alkalommal is igényelt letelepedési kérelmét, melyből kétszer meg is kapta, annak ellenére, hogy garázdaságért, lopásért és embercsempészetért is több ízben a bíróság elé került.”

Csakhogy az akkori liberális bíróságok mindkét alkalommal ejtették a 36 éves migráns ellen a vádakat. Indoklásuk szerint vagy nem voltak megalapozottak a bizonyítékok, vagy éppenséggel egy szemtanú hiányzott a bűnelkövető pontos azonosításhoz.

Ennek fényében pedig nem kezdték meg a kitoloncolását annak ellenére, hogy a feltételezett gyanúsított illegálisan tartózkodott az országban.

Sőt, az Obama-adminisztráció meg is adta neki a könnyített letelepedési engedélyt, amellyel munkát vállalhatott és felvehette az adófizetői státusz után járó állami segélyeket is.”

Azonban úgy tűnik, elfogyott García szerencséje, ugyanis emberölés megalapozott gyanújával fog hamarosan a bíróság elé állni, melyet a kiskorú, nevelt lánya kárára követett el. Súlyosbító körülmény, hogy a nevelt lánya, Jennifer Delgado már García második gyermekével volt várandós. A lányt egy 22-es kaliberű kézifegyverrel végezte ki a migráns.

Duncan Hunter kaliforniai republikánus képviselő a hírt úgy kommentálta, hogy pontosan az ilyen események azok, amelyek hozzájárultak Trump megválasztásához: csupán a józan ész hiányzott az egészből. A legelső letartóztatása után ki kellett volna toloncolni az országból. Ha Trump lett volna már akkor hatalomban, García lett volna az elsők közt, akinek ajtót mutatnak.”

Forrás: 888.hu

loading...
loading...

Kövess minket a Facebookon

Facebook Like Popup by DART-Creations.com